top of page

Estetika

Izreka kaže da prava ljepota dolazi iznutra i mi se s time slažemo. Ipak, ponekad moramo naglasiti i vanjski izgled, kako bi zaokružili i podcrtali ono unutarnje zadovoljstvo.

 

U ponudi naših estetskih tretmana vodili smo se idejom prirodnosti, što proizlazi iz ukupne filozofije našeg salona. U Katei nema umjetnih dodataka, rizičnih preparata i tehnika; samo metode koje su provjerene i maksimalno poštuju prirodne crte lica, očiju, ruku. 

Katea%20white%20modern_edited.png

Obrve

Japansko iscrtavanje obrva

Naglašene i lijepo oblikovane obrve su u velikom trendu, a mi smo za naš salon odabrali metodu koja daje najprirodniji oblik i dugotrajan rezultat. 

 

Japanska metoda iscrtavanje obrva, poznata i kao microblading, namijenjena je osobama čije su obrve pretanke ili nedovoljno guste, a rezultira potpuno prirodnim izgledom obrva.

 

Tajna je u načinu iscrtavanja, odnosno polu-trajne tetovaže, koja prati prirodnu liniju rasta obrva. Osim toga, svaka se dlačica pojedinačno i ručno “crta” na mjestima gdje nedostaju. Tretman je postojan i traje između jedne i dvije godine.

Eyebrow Treatment
Katea%20white%20modern_edited.png

Trepavice

Eyes and Brows

Lash Lift 

Osim obrva, danas se veliku pažnju posvećuje i trepavicama, no i u tom smo slučaju probrali samo ono najbolje i potpuno prirodno.

 

Umjesto popularnih umjetnih trepavica, za koje se koriste ljepila, nerijetko rezultiraju upalama folikula i vrlo često djeluju neprirodno, mi smo odabrali Lash Lift. 

 

Ovaj tretman izvlači najbolje iz vaših postojećih trepavica na način da ih uvija i razdvaja te podiže na razinu iznad kapaka, a zatim boji u crnu boju, čime one postaju vidljivije i izražajnije.

 

Nemojte se iznenaditi ako nakon ovog tretmana potpuno zaboravite na maskaru, jer je lako moguće da vam više neće trebati. Efekt traje oko dva mjeseca, a koriste se prirodne boje pogodne i za osjetljive oči.

Katea%20white%20modern_edited.png

Nokti

Lijepe ruke i nokti 

Kako bismo vam osigurali uredne i lijepe ruke koje privlače pažnju nudimo klasičnu manikuru te tretmane za nokte s trajnim lakovima. Koristimo samo najkvalitetnije preparate poznate kozmetičke kuće Gelish te uređaj za pečenje s led svjetlom, bez štetnog zračenja za kožu.

 

Možete birati između dvije varijante:

 

  • Trajni lak - uz široku paletu boja, kojeg pri skidanju ne rašpamo, nego otapamo, kako se ne bi oštetila površina nokta

  • Kombinaciju gela i akrila - Polygel - koja osigurava čvrstoću noktiju, gdje nema pucanja i razlijevanja

French Manicure
Katea%20white%20modern_edited.png
bottom of page